Ja, ibland undrar jag vad vi gjorde när vi kunde sitta och titta på TV hela kvällarna men jag saknar det. Nu går livet i 180. Vi har fått nybyggnationskarta och förhoppningsvis är bygglovet klart om tre veckor. Imorgon kommer vårt hus ut på hemnet. Visningar nästa vecka. På nåt sätt tycket jag visningarna är jobbiga. Hoppas den här veckan går fort. 
 
Fick ställa in ridningen igår och stanna hemma och städa inför dagens fotografering. Men sen gick fotograferingen fort och smidigt, hade trott att han skulle styra oss lite mer med "plocka undan det" och "flytta det" men ingenting sånt. Blir lite spännande att se bilderna imorgon.
 
Har även hunnit med en dag på allergimottagningen där de minsta har provat muffins gjorda på mjölk. Och det gick bra! Däremot var bådas astma underbehandlad så mer mediciner blev det. Stora sonens byrå gav upp lagom till fotograferingen så vi hann en vända till ikea också. Men nu är jag trött. Jo, energideklationsmannen var också här idag. Tur jag ska jobba imorgon så jag får vila upp mig :-).