Fullt upp som vanligt i maj, det är födelsedagar och saker på jobbet och barnen har mycket skoljobb de behöver hjälp med nu när betygen snart ska sättas. Åter slås man av vilken skillnad det är med hemarbete och ambitionsnivå mellan två olika högstadieskolor i samma stad. Idag har jag lärt mig vad en potensiometer är, hoppas sonen också kommer ihåg det imorgon på provet. Men kanske bra att vi sitter inne för trots att det regnat en hel del och varit kallt så är inte allergierna över.


Annars har vi en väldigt tråkig men traditionell arbetsfördelning, jag handlar, lagar mat och sköter barn medan maken spikar och sågar på övervåningen. Idag hann jag hjälpa till en timme där uppe, inget större resultat tyvärr. Vi sätter upp en spalt där isoleringen ska vara innanför.



Förra veckan kom aldrig markarbetarna och nu kallar vi trädgården för leråkern. Aja, vi sitter inte sysslolösa. Men nästa helg ska det bli varmt och det vore trevligt att sitta en stund på trappan. Fast vi har fått hem målarfärg till huset så vi kan nog roa oss ute ändå.



Kommentera

Publiceras ej