Så där ja. Nu kan huset komma, nu är det gjutet och klart. Den sista högen försvinner till våren, det är ju samma firma som ska hjälpa oss med plattsättning och altanförberedelser. Vi kan verkligen rekommendera Västerås service och anläggning! Lätta att ha att göra med, noggranna och trevliga! 

Vi har nog beställt det som ska beställas, el och vatten och kranbil och vad det nu är. Sotare ska jag försöka boka i veckan. Vi har beställt kamininstallation och nya tvättmaskinen och tumlaren levereras med installation dagen efter slutbesiktning. Samma dag kommer Vs nya säng. 

Och samtidigt rullar det vanliga livet på med träningar och matcher. Stora sonen opererades i tisdags och nu har dottern kommit på att hon ska sluta med fotboll och istället börja fäktning. Typiskt henne. Känns lite stressigt med allt och inte blev det bättre när vi insåg att Sigge typ bor på dagis... I alla år har maken jobbat skift och vi har kunnat hålla nere timantalet men nu när vi båda jobbar kontorstider nere på stan blir det långa dagar. Så en del diskussioner förekommer om hur vi ska få tid till att inreda övervåningen.